NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in görev ile de tarihine geçen Başkan Hasan Ünver 1 Kasım seçimleri öncesinde seçim tahminini ilk kez açıkladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde halkımızın sağduyulu bir şekilde istikrardan yana seçim yapacağına inanıyorum dedi.

2002 Yılından bu yana Nevşehir’e önemli hizmetler ve yatırımlar kazandıran AK Parti geleneğinin sürerek 1 Kasım seçimlerinde yeniden 3 Milletvekilini kazanacağını düşündüklerini kaydeden Başkan Ünver, Vekillerle birlikte yine blok hizmet siyaseti anlayışı ile Nevşehir’in yaralarına merhem olmayı sürdürme hedefinde olduklarını belirtti.

Başkan Ünver, “Şu anda AK Partinin yeniden Nevşehir’de 3 Milletvekilini kazanabileceği gibi bir durum gözüküyor inşallah. Hemşehrilerimiz bu yönde bizlere görüşlerini ifade ediyorlar. Öyle zannediyorum ki AK Parti bu seçimde 3-0 geleneğini bozmayacak. Yine blok bir hizmet siyaseti ile Vekillerimizle birlikte Nevşehir’in yaralarına merhem olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Ünver, ‘’1 Kasım seçimlerinin Milletimize, memleketimize, ülkemize tüm dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biliyorsunuz ki hizmet dönemleri istikrar dönemleridir. İstikrarlı yatırımların yapıldığı dönemler istikrarlı hükümetlerin olduğu dönemlerdir. Allah’a şükürler olsun ki bu bizim üçüncü dönemimiz ve bu dönemler içerisinde istikrarlı hükümet sayesinde ilimize neyi planlamışsak almayı başardık. Bakın şurada üç beş aylık istikrarsız bir dönem yaşadık. Maalesef hükümet kurulamadı. Koalisyon arayışları oldu. Şuanda başlamamız gereken stat inşaatına bile başlayamadık. Neden? İşte bürokrasi duruyor, işletmeler duruyor yani herkes önünü görmek istiyor. Onun için istikrarlı bir seçim yapmamız gerekiyor. Ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı olacağını hemşerilerimin sağduyulu bir seçim yapacağına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.