Ünver : “Milletimizin iradesine saygılıyız, hizmetlerimiz devam edecek”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dün gerçekleştirilen seçimlerle kararına saygı duydukları Milli İradenin gerek Nevşehir ve gerekse ülke genelinde verdiği nihai kararı büyük bir saygı ile karşıladıklarını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dün ülke genelinde gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’de her türlü vesayet sistemlerini ayaklar altına alıp ,Milli İradenin tecellisi için çok ciddi ilerlemelerin yaşandığını dile getirerek ‘Milletimiz, her zaman karar verici en üst nokta olduğunu sandıkta verdiği oylar ile bir kez daha ortaya koydu. Ülkemizdeki tüm siyasi organlarında halkın iradesine dayalı sonuçlara karşı saygılı olması gerekir. Milli iradenin Nevşehir ve ülkemiz adına ortaya koyduğu karar, bizim için son derece önemlidir. Nevşehir Belediyesi olarak halkımıza hizmet sunma noktasında geçtiğimiz süreçte neler yapılıyorsa, ayrı inanç ve kararlılık içerisinde bundan sonra da devam ettirilecektir. Halkımızdan aldığımız her oyun hakkını vererek şehrimizin gelişmesi, büyümesi yönündeki kararlı adımlarımızı dün olduğu gibi bugün de gelecekte de Milli İdarenin sandıkta gösterdiği tecelliye göre devam ettireceğiz. Bu vesile ile saygıdeğer halkımıza selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.”