Ünver, Nevşehir Tarihine Geçti

NEVŞEHİR(MHA) Ak Partinin 2004 ve 2009 Yıllarının ardından 2014 Yerel seçimlerinde tekrar aday gösterdiği Hasan Ünver, Nevşehir tarihine geçti.

1954 Yılında il olan Nevşehir’de iki dönem, 10 yıldan bu yana belediye başkanlığı yapan iki isimden biri olan Başkan Hasan Ünver, 3. dönem belediye başkanlığını kazanarak ilimiz tarihine önemli bir imza attı.

Seçim sonuçlarını Ak Parti İl Başkanlığında Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri ve il başkanı ile birlikte oluşturulan seçim koordinasyon merkezinde takip eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, seçim sonuçlarının belli olmasının hemen ardından Ak Parti İl Başkanlığı binasının hemen altında toplanan ve havai fişek gösterileri ile coşan partililere seslendi.

Parti balkonundan halka ve partililere seslenen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,

“Onlar Hizmet Körlüğüne Girdiler, Hizmetleri Göremediler. Eğer yapılan hizmetleri görseydiler bugün sizlerin safında oluşlardı” diye konuştu.

Ünver, “Allahın izniyle Nevşehir halkına sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Dostlarım Milletvekillerime, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in konuşmasının ardından Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’de birer konuşma yaparak teşkilat mensuplarına ve Nevşehir halkına teşekkür etti.