Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver bugün gazeteci Behçet Alkan ın canlı yayın konuğuydu.İşte Ünver'in yaptığı açıklamalardan kısa başlıklar...

Nevşehir'de AK Parti Açık Ara Önde...

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver bugün gazeteci Behçet Alkan ın canlı yayın konuğuydu.İşte Ünver'in yaptığı açıklamalardan kısa başlıklar...

Ünver: Özel bir diyetle kilo vermişken şu seçim sürecinde tekrar kilo aldım.Hemşerilerimiz maşallah ziyaretlerimizde baklavalar börekler ikramlarla kilo aldım.

Şimdiye kadar kimseye partizanlık yapmadım.Partili partisiz herkesin Belediye Başkanı oldum.Bundan sonrada öyle olacak inşallah dedi.

Hizmet hareketine mensup Nevşehirli kardeşlerimizi hiç incitmedim onlara hep destek olduk.Bundan böyle onca yaptıklarımız hizmetler sonrası eğer yok değil derlerse o zaman Allahu telalaya havale ediyorum.Ancak rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Siyasette matematiksel hesap masa başında yapılmaz bazen siyasette 2 bin 2 bin daha 2 yapar bazende  2 iki daha 2 bin yapar.Halkımızın vicdanlarının sesini kimse ipotek edemez.

Biz sevdalısı olduğumuz bu şehri AK Parti ile Köy görüntüsünden alıp modern bir kent görüntüsü haline getirdik.

Biz yaptıklarımızı anlatmaya fırsat bulamadığımız için hemşehrilerime yaptıklarımızı anlatamadık.

Benim geçmişe dönük kimseyle kavgalı değilim...

Beni gecenin ikisi üçünde inşaat başında görenler hayırdır bu saatte ne yapıyorsun diye şaşırıyorlar.Bir sorun mu var diye soruyorlar.Evet bir sorun var bu şehrin sorunu bizim sorunumuz dedi. Benim için bu işler kutsal ve biz halka hizmeti imani değerler olarak bakıyoruz..

Nevşehir kale ve civarı için çok büyük kimsenin hayal edemeyeceği projelerimiz var. Biz bu yeri Hem tarihimize kazandıracağız ve turizme kazandıracağımız çalışmalalrla Nevşehir e  5 milyon turist bekliyoruz.Öyle kafalarına göre kimse oraya hiç bir çivi dahi çakamazlar.Koruma kurulu var.Biz tarihi yok etmedik bilakis tarihi yaşatıyoruz.

Yeni tokideki vatandaşlara broşür dağıtılıyormuş. Ve çeşitli vaadler veriyorlar İşte borcunuzu silecez,şu bedava bu ücretsiz gibi...Bir ata sözü var bekara boşamak kolaymış.İş hiçte öyle değil.Böyle bol keseden savurmakla şunu yapar bunu yaparız diye..Eğer bir bedava hizmet olacaksa bunu ilk olarak Ben yapardım.Ben parasız harçlıksız sobasız aç kalmanın ne demek olduğunun bilen insanım o yüzden onları benden daha iyi bilen olmaz.Seçimlere yaklaşan bu yakın süreçte haciz kağıdı gönderiyorlar .Biz hepsini amaçlarını biliyoruz.Orda ki vatandaşlarımız sabah vakti ellerini açıp Hasan kardeşlerine evlatlarına dua ediyorlar iyi biliyorum.Çünkü ben onların hizmetkarıyız.

Mehmet kardeşimle beni karşı karşıya getiremessiniz diyerek devam eden Ünver,

Mehmet bey benim kardeşim olur şimdiye kadar çok seviyeli getirdik bu seçim sürecini..

Nevşehirsporaumuza Her türlü destek vermeye devam edeceğim bu iş profesyonel bir iş ben sahaya çıkıp oynamayacağım.Nejmi abi inşallah gelecek seneye daha güçlü bir takım kurar ve inşallah 3.lige takımımız çıkar ve bende en büyük desteği veren biri olurum ailemle maçı izlerim dedi.

Bizim Tek derdimiz var Aşığı olduğumuz bu şehire hizmet etmek.Benim vatandaşlarımızdan tek isteğimiz sabah namazı sonrası ellerini semalara açıp dua etsinler.Vicdanlarına sorup elini vicdanına koyup sandıkları başında Besmele çekip oylarını versinler dedi.Allah hepsinden razı olsun.Herkese saygı sevgilerimi sunuyorum.

 Hasan Ünver Canlı Yayında Halkın sorularını yanıtlıyor.. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 28 Mart 2014 Cuma günü saat 20.00’de  Kapadokya TV’de gerçekleştirilecek canlı yayında vatandaşlarla buluşacak. Program eş zamanlı CANLI olarak www.fibhaber.com dan izleyebileceksiniz.

Gazeteci Behçet Alkan’ın hazırlayıp sunduğu Haber Ötesi isimli canlı yayın proğramına katılacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin 10 yıllık süreçte ortaya koyduğu çalışmaların yanı sıra,yeni dönem için planladığı yatırımlara ilişkin olarak da vatandaşlara bilgiler aktaracak.Vatandaşların sorularını da cevaplandıracak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in katılacağı program Nevşehir’de yayın yapan ve Nevşehir'in en çok tkip edilen basın organı www.fibhaber.com da aynı anda yayınlanacak.
                        Nevşehir'in Sesi ve Sitesi www.fibhaber.com
FİB HABER.COM NEVŞEHİR'İN DÜNYA'YA AÇILAN PENCERESİNDE SİZLERE İLK' LERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYORUZ... 

www.fibhaber.com/hasan-unver-saat-2000-de-canli-yayinda-olacak-s5.html