Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, " Allah nasip ederde Halkımız bize teveccüh ederse, Hazırladığımız Çok Büyük Projelerimizi AK Parti’nin gücüyle inşallah Nevşehir'e kazandıracağız" dedi.

"Kimsenin Hayal Bile Edemediği Bir Çok Projeyi Gerçekleştirdik"

Ünver ; “Tüm Sevdamız Nevşehir'i  marka şehir yapma sevdasıdır. Marka şehre giden yolda ilk hedefimiz bu şehre bir kent meydanı kazandırmaktır. Bunuda Yeni projemiz 
Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi ile en kısa sürede yapacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, tamamlandığında modern şehir dizaynı içerisinde yüz güldüren bir proje olarak da değerlendirilen Nevşehir Belediyesi Hizmet Binamız ve Ticaret Kompleksinin, şehir görünümüne de farklılıklar katacağını ifade etti.

Kompleksin hemen yanı başında Olimpik Havuz, Gençlik Merkezi, Türkiye İstatistik Bölge Müdürlüğü  ve Nevşehir Dini İlim-Eğitim Uygulama Kampüsü ile adeta iç içe bir görüntü oluşturacağını vurgulayan Ünver, Bölgesel Hava limanı, Üniversitesi, Yeni Devlet Hastanesi ,Modern Pazar Yeri, Yeni Terminali , STK'larımıza hiç bir ayırım etmeden kazandırdığımız yeni hizmet binaları, ile Çehresi tamamen değişmiş bir şehir görüntüsüyle arzu edilen ve özlenen Nevşehir'i kurmanın gayreti içerisindeyiz. Halkımız herşeyi çok daha iyi görüyor ve biliyor.

"Gecesi gündüzüyle tüm gayret ve çabamız sonrası Hizmetlerimizi teker teker burada sizlere anlatmakla bitiremeyiz ama Hayallerimizdeki Şehir için daha yapılacak çok iş var."

Ünver, 10 yıllık görev süresi boyunca birçok hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz şu an itibari ile ürettiğimiz projelerin gerçekleştirilmesi için yoğun bir çaba harcıyoruz. Biz laf değil, icraat üretiyoruz. Belediyemiz kurulduğundan bu yana el değmemiş tüm sorunları görev süremiz boyunca çözdük çözmeyede devam ediyoruz” dedi.


AK Parti iktidarımızın ve Milletvekillerimizinde uyumlu iş birliği ile Nevşehirli vatandaşlarımızın hayallerini birer birer hayata geçirdik. Artık bu şehirde Konusu İnsan olan her hizmette Belediyemizin imzası var.

"Hayaller Hayata Geçti... Halkımızın Ufkunu Açtık...!"

Kamuoyunda yapılan bir takım eleştiriler içinde, Artık hiçbir şey eskisi gibi değil... Çok şükür AK Parti iktidarımızla gerçekelştirdiğimiz hayal dahi edilemeyen hizmetlerle bu şehir Artık Karanlıktan Aydınlığa refaha kavuştu. Asla Yapılamaz, mümkün değil gibi düşünmesi hayal edilmesi imkansız gibi görülen şeyler için artık halkımıza bu özgüveni verdik.

Artık halkımız biliyor ki İstenilince çalışınca herşey oluyormuş. İşte burası çok önemli AK Parti iktidarımızla halkımızın ufkunu açtık. Artık vatandaş klasik Belediyecilik anlayışı dışında Sadece Yol su değil... Park istiyor Hoby bahçesi istiyor Raylı Sistem, Daha fazla Sosyal Alanlar istiyorlar...Vatandaşımız bizden Bizler halkımızla varız onlar hayal etsin onlar istesin biz gerçekleştirelim dedi.

Ünver ,Ben belediyeciliği vatandaşa hizmet etmek için bir araç olarak algılıyorum ve belediyeciliği vatandaşı mutlu etme sanatı olarak tanımlıyorum. Amacımız bu şehirde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek, bunun için de orta ve uzun vadeli projelere çok önem veriyorum. Bu kısmı da iki ana başlık altında toplayabiliriz. Birincisi şehrin kaderini değiştirebilecek olan projelerdir. İkincisi tali projeler... Bunlardan bbazılarını gerçekleştidik bazı önemli projelerimiz ise bekliyor.
Şuan Bizleri heyecanlandıran projelerimi ilerleyen günlerde Nevşehir kamuoyuyla paylaştığımızda inanıyorum ki halkımızda büyük heyecan duyacak dedi.

“KANGREN OLAN SORUNLARI ÇÖZDÜK”

Görev süresi boyunca birçok hayali hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ünver “Nevşehir'deki kronik sorunların çözümü için çalışma arkadaşlarım ile beraber gece-gündüz demeden çalıştık” dedi.

İnşallah Rabbim izin verir halkımız teveccüh ederlerse Alt ve üst geçitlerden Belediye kopleksine,Oto parkı,Olimpik Havuz, Gençlik Merkezi, Türkiye İstatistik Bölge Müdürlüğü ve Nevşehir Dini İlim-Eğitim Uygulama Kampüsüne başladığımız bu projeleri tamamlayarak Nevşehir halkımız için hazırlayarak şehre büyük canlılık katacak esnaflarımıza çok büyük katma değer sağlayacak Sayısını tahmin bile edemeyeceğimiz Yerli ve Yabancıların Kara ve Hava yollarıyla sırf görmek için ülkeler ve şehirlerarası transferler yaparak uğrayacağı konaklayacağı Dünyanın en büyük yeraltı kentini inşallah şehrimize ve ülkemiz turizmine kazandıracağız. Bu konuda uzman arkadaşlarımız ve Belediyemiz öncülüğünde Çalışmalarımız sürüyor Böylelikle Nevşehirimizi Kapadokya ile bütünleştireceğiz dedi.

Göç vermeyen ve göç alan Anadolunun ender kentlerinden biri olarak Nevşehirmiz için hedef gösterdiğimiz 100 Bin nüfusu oluşturmak için Üniversitemiz ve Islah Organize Sanayimiz, Bu dev projemizle kazandıracağımız Turizm değerleri yanında Acemi Birliği nin Nevşehir e gelmesiylede Nevşehir rengarenk ışıklarıyla parlayan cıvıl cıvıl mutlu insanların yaşadığı refah ve mutlu bir Şehir görüntüsüyle çok kısa sürede Anadolunun parlayan yıldızı olacaktır dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver inşallah ümit ediyorum ki önümüzdeki yerel seçimler şehrimize yakaşır  demokratik bir şekilde gerçekleşir ve kazananın NEVŞEHİR olmasını arzu ediyorum. Özellikle buradan FİB Haber.Com vasıtasıyla Nevşehirli Halkımıza,Tüm Yarınlarımız Genç kardeşlerimize, STK larımıza, Esnaflarıımıza da gösterdikleri büyük destek nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum dedi.


Ünver son olarak bir projeye ilişkinde şu müjdeyi verdi; 3 Martta ihalesi yapılacak olan 4. Etap 754 konutun görsel projesi ilimiz Nevşehir'ee hayırlı olsun dedi...