ÜNVER, SEÇİM TURUNU DEVAM ETTİRİYOR

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, bugünkü seçim gezisini ,Nevşehir’de cam sanayinin önde gelen isimlerinden Hayati Çölyen ile Tataroğlu Kur-an Eğitim Merkezini ziyaret ederek devam ettirdi.

Kalabalık bir partili grubu ile birlikte Ürgüp yolu üzerinde Nevşehir’in cam sanayiinin önemli isimlerinden işadamı Hayati Çölyen’i makamında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ,  Çölyen’e çalışmalarında başarılar diledi.

İşadamı  Hayati  Çölyen’de ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek geçmişe dayalı sıkı bir dostluk içerisinde bulunduğu Ünver’e seçimde başarılar dileğinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayları ve partililerin katıldığı ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver daha sonra işletme çalışanları ile de görüştü.

Ünver ve beraberindekiler daha sonra Kapucubaşı Mahallesi’nde bulunan Tataroğlu Kuran Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti. Ünver burada yaptığı açıklamada Dini İlimler Kampüsünün Nisan ayı ile birlikte ciddi bir yatırım hareketliliğine sahne olacağını belirtti.