NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin Nevşehir’de kurucu il başkanı ve ardından 3 dönemdir Nevşehir Belediye başkanı olan Hasan Ünver ile eski rakibi, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’un yeni dönemde nasıl bir tavır ortaya koyacakları da Nevşehir kamuoyunda merakla bekleniyor.

8 Yıl Milliyetçi Hareket Partisinin il başkanlığı görevini yaptıktan sonra 3 dönem Vekil adaylığı ile gündeme gelen, daha sonrasında Nevşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile göze çarpan Mehmet Varol, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçildi. Milliyetçi Hareket Partisinin son yerel seçimlerde beklenmeyenin üzerinde bir oy almasını sağlayan Varol ile Nevşehir’in il oluşundan bu yana en kıdemli belediye başkanı Ünver arasında bu yeni dönemde ikili ilişkilerin nasıl olacağı merak konusu.

Seçimin hemen ardından seçim sonuçlarını saygı ile karşıladıklarını açıklayan Başkan Ünver’in seçim sürecinde seçilmesi durumunda Nevşehir’de bir hoşgörü ikliminin hakim olacağını kaydeden MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’un de Nevşehir’in menfaatleri için bir araya gelip gelemeyecekleri kamuoyunun dikkatle takip ettiği konular arasında.