Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. 

Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya AK Gençler yoğun ilgi gösterdi.

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ,  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşmasında  “Teşkilatlarımız elimiz ve ayağımızdır”, diyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada gençlere “Sevgili gençler, Siyaset uzun soluklu bir yol olup, zamanımızın büyük bölümünü ayırdığımız ve hayatımızda geniş yer verdiğimiz bol koşturmalı uzun bir maratondur.

Siz gençler ise bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz temsilcilerisiniz. Bu düşünceden uzaklaşmamak lazım, çünkü en çok araştırmanız, öğrenmeniz, düşünmeniz ve paylaşmanız gereken yaşlardasınız. Bulunduğunuz topluma bir şeyler katma amacı gütmelisiniz. Bizde bu hizmet davamıza sizin yaşlarınızda başlayıp, bugünlerimize geldik. Yarında sizler bu bayrağın temsilcileri olacaksınız. Bu düşünceyi sahiplenip, gelecek nesillere aktaracaksınız.

Evet, ağır bir misyonumuz var ama yanımızda da sizin gibi cesaret dolu, hizmet sevdalısı gençlerimiz var. Şimdi, önümüzde ülkemizi şaha kaldıracak çalışmalarımız; ardımızda ise ilerlemeyi içine sindiremeyen düşmanlarımız var ama her ne olursa olsun, biz gönül verdiğimiz davamızdan geri adım atmayacağız. Hele ki yanımızda sizin gibi cesaret dolu, çalışkan ve yiğit gençlerimiz varken, asla pes etmeyeceğiz, çünkü Ak Parti ailesinin bireyleri olan, geleceğimizin teminatı siz gençlerimizin her biri, birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız. Onun gibi cesaretli, hizmet sevdalısı ve mazlum dostu dünya liderin önemli mirasçılarısınız. Bu düşünce ile hepinize çalışmalarınızda başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de belirli aralıklarla AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile bir araya gelip, Nevşehir’de gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardıklarını belirtti.Bu buluşmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini dile getiren Ünver : “  Nevşehir’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile de bu yatırımlarımız siz gençlerin destekleriyle de her geçen gün artacak. Sizler bizlere iş yaptıracaksınız. Bizlerde bu şehri, sizlerin de destekleri ile el birliği içinde güzelleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.