BAŞBAKAN ERDOĞAN,İSTANBUL’DA İLAN ETTİ

ÜNVER,YENİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan ÜNVER oldu.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir’de AK Parti seçime yeniden halen belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Ünver ile girecek.İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Erdoğan,30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan adayını ,Hasan Ünver olarak ilan etti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için dün AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Hasan Ünver’in isminin belirlendiği bilgisinin alınmasının ardından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Seçim İşleri Başkanlığınca düzenlenen ve aralarında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edileceği  Bölge Toplantısına katılmak üzere Nevşehir’deki çok sayıda sivil toplum örgütünün yöneticisi de İstanbul’a gitti.

Haliç Kongre Merkezi’ni dolduran çok seçkin bir topluluğa da hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının bitiminde 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel idareler seçimlerinde AK Parti’den aday olan 21 şehirdeki başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, Kırıkkale’nin hemen ardından tarihi ve turistik değerleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya da haklı bir gurur taşıyan Nevşehir’de, AK Parti olarak halen bu görevini devam ettiren Hasan Ünver’i Belediye Başkan adayı olarak belirlediklerini belirtti. Nevşehir’in çeşitli merkezlerinden çekilen görüntülerin sinevizyon olarak gösteriminin ardından törende Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in kısa bir öz geçmişi okundu.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Belediye Başkanı Hasan Ünver’i tebrik ederken AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar’ı da sahneye davet ederek toplu bir de fotoğraf çektirdi.

Ünver’in Belediye Başkanlığı için adaylığının açıklandığı törene katılan Nevşehir’deki çeşitli sivil toplum örgütlerinin yanı sıra İstanbul’daki Nevşehirliler Derneği yöneticileri ile İstanbul’da yaşayan çok sayıda Nevşehir’li vatandaşlarda, böylesine önemli bir coşkuya şahitlik etmenin sevincini yaşadılar. 
Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun...