AK Parti Gençlik Kollarından Belediye Başkanı Ünver'e Hayırlı Olsun Ziyareti...


Yaklaşık 1 saat süren ziyarete AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Nevşehir'deki seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelerinde yapıldığı ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Siz AK Gençliğe tüm destek ve çalışmalalrınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Rabbim Halkımızın destek ve oylarıyla birlikte Nevşehir de bize üçüncü kez bu güzel şehirde Belediye Başkanlığı yapmayı bir kez daha nasip etti.Bu bağlamda Nevşehir tarihinde bir ilke hep birlikte imza atarak üç kez üst üste Belediye Başkanı olma şansı elde etmiş bulunuyorum.Amacımız geride yaptığımız eserlerimizin Allah razı olsun diyerek Hizmetlerin karşılık bulmasıdır.İnşallah önümüzdeki dönemde Nevşehirmizi daha ileriye taşıyacağız dedi.
‘Bu zafer hepimizin zaferidir!’
“Seçim sonuçlarını arkadaşlarımızla birlikte çok iyi analiz ettik. Şöyle de sevindirici bir sonuca ulaştık: Oylarımız her geçen dönem için arttırmayı başardık hamd olsun” diyen Ünver, son olarak teşkilatından duyduğu memnuniyeti dile getirrek, şunları kaydetti:
“Bu seçim sürecinde yaklaşık 3 - 4 ay teşkilatlarımız Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız çok iyi çalıştılar. Hepsinden Allah razı olsun. Bu zafer hepimizin zaferidir.”Milletvekilllerimiznde gayret çaba ve çalışmalara destekleriyle seçimlerden zaferle ayrılmasını bildik.
Ünver'in konuşmasının ardından, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve Yönetim Kurulu üyeleri  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e hem yeniden Başkanlığa seçilmeleri hemde gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Yanar, Başkan Ünver’e görevinde başarılar dileyerek kendilerine çini ibrik takdim ettiler.