NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in seçim ziyaretleri bu hafta içerisinde devam edecek. Ziyaretlere Ak Parti Nevşehir Milletvekillerinin de dahil olması bekleniyor.

Seçim ziyaretlerine hafta sonunda oto galericiler sitesinden başlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bu gezisine Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün katılması kimi çevrelere göre teşkilat ile Ünver’in arasında sorunlar yaşanıyor iddialarını da eritti.

Oto galerici esnafının hemen hemen tamamından büyük bir teveccüh gören Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver esnaf ziyaretlerinden oldukça moralli ayrıldı. Gezi sonunda çektirilen fotoğraf karesinde de gülümsemeyi eksik etmeyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in seçime sayılı günler kala ziyaret trafiği yoğun bir şekilde sürecek.

Alınan bilgiye göre; esnaf ziyaretlerinin ardından Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaretleri de yapılacak.

Bu arkada yine edinilen bilgilere göre Seçim öncesinde birçok Sivil Toplum Örgütü Başkanı ve Yönetiminin geçtiğimiz 2009 Seçimlerinde de olduğu gibi açık bir şekilde Başkan Ünver’e ve Ak Partiye destek açıklamalarında bulunabileceği gözleniyor. STK’ların bazılarının “Taraf Olmayan Bertaraf” olur sözünden hareketle bu süreçte safını belli etmesi seçim öncesinde dikkat çeken ayrıntılar arasında yerini alacak.