Ünver’e çocukların ilgisi yoğun...

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, seçmen taraması sırasında sık sık vatandaşların fotoğraf çektirme talebiyle karşılaşıyor.

MÜJDE VERDİ...
Esnaf ve Mahalle gezilerinde büyük ilgi gören ve vatandaşlar ile uzun süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ünver, Artık çok Şükür her Mahallelerimizde bir çocuk parkımız bulunuyor. Çocuklarımız bizim herşeyimiz yarınlarımız onlara sağlıklı  ve güvenli ortamlar kurmak adına büyük hassasiyet gösterdik göstereceğiz.Bundan böylede Mahallerimizde talepler doğrultusunda uygun görülen yerlere parklar oyun alanları spor üniteleri kurulacağı müjdesini verdi.

   Teşekkür ederiz başkan amca..

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Yoğun seçim çalışmaları sırasında sık sık önünü keserek fotoğraf çektirmek isteyen çocuklardan büyük ilgi görüyor...

Geçtiğimiz günlerde Çocuk parkında oynayan bir grup minik, fotoğraf çektirmek için Ünver'in yanına geldi.

Hoş geldin Başkan amca diyerek kendisini kucaklayan Çocuklara çiçek veren başkan Ünver, onlarla bir süre sobet etti.

Çocuklardan birisi belediye başkanına, mahallelerine park yaptığı için teşekkür etti. Miniğin başını okşayan Başkan Ünver, "Sizlerin mutluluğu için çalışıyoruz. Göreve geldikleri 2004 tarihinde 12 olan şehir merkezi genelindeki park sayısını Güzelyurt Mahallesi’nde hizmete kazandırdıkları park ile birlikte 140’a ulaştırdıklarını belirterek, bu sayını bundan sonraki süreçte de halkın talepleri doğrultusunda daha da artırmaya kararlı olduklarını söyledi.

Parkların artık mahalle sakinlerine ait olduğunu vurgulayan Ünver,İnanıyorumki siz değerli çocuklarımızın hizmete giren bu parkları daha iyi koruyacaklarına inandığını ifade etti.

Son beş yılda şehrimize yüze yakın çocuk oyun parkı kazandırdık. Artık şehrimizde parkı olmayan mahallemiz kalmadı.Bizler sizlerin mutluluğu içn varız. Sizler mutlu olasınız diye çalışıyoruz." dedi.