ÜNVER’E ESNAFLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Seçim gezilerini devam ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, bugün de esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

 Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’in bugünkü ilk ziyaret durağı 350 Evler Mahallesi’ndeki esnaflar oldu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üye adayları ve kalabalık bir partili topluluğunun da hazır bulunduğu ziyarette  Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, esnaflarla sohbet ederek hayırlı ve bereketli kazançlar dileğini iletti.

Ziyaret sırasında teneffüste bulunan Mihriban Emin Günel Orta Okulu öğrencileri de, kaldırımda yürürken gördükleri Nevşehir Belediye Başkanı  Ünver’e büyük sevgi gösterisinde bulundular. Ünver’de öğrencilerin bu sevgisine onlara elleriyle dokunarak teşekkür etti.

Esnafların da ilgi gösterdiği ziyarette Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ve beraberindekiler, Kooperatif Başkanı Kemal Ay tarafından karşılandı.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver,10 yıllık dönemde tüm sivil toplum teşkilatları ile sorunların etkin ve kalıcı bir şekilde çözümü noktasında Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya özel bir önem verdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde olacaklarını ifade etti.

 Ay, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, seçimin öncelikli olarak Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlı sonuçlara vesile olması temennisinde bulundu.