Ünver’i Gözyaşları İle Kutladı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in seçim sonuçlarını öğrenmesinin ve balkon konuşmasının ardından kendisini kutlayanlardan biri de Başkan Yardımcısı Atilla Seçen oldu.

Ak Parti İl Binasında oluşturulan Koordinasyon Merkezinde Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile sandık müşahitlerinden partiye ulaştırılan sonuçları dikkatli bir şekilde bilgisayar ortamından takip eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in tarihine imza attığı merkez sonuçlarını öğrendiğinde adeta çocuklar gibi şendi.

Partinin üçüncü katından bir alt kata, il başkanlığına inen Ünver, Parti binasında sonucu kutlayan Partililere seslendi. Ak Partili Vekillerin de kısa birer konuşma yaptıkları balkon konuşmasının ardından Parti il başkanlığı makamına geçen Başkan Ünver’i burada ilk kutlayanlar arasında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’de vardı. Ancak diğer kutlayanların aksine Seçen seçim sonuçları ve Başkan Ünver’in tekrar seçimi kazanması karşısında bir hayli duygulandı ve gözyaşlarını saklayamadı. Başkan Ünver’e sarılarak hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in gözyaşları arasında Başkan Ünver’i kutlamasına etrafındakiler duyarsız kalmadı. Alkışlarla bu kutlamaya karşılık verenler karşısında Seçen’in daha da duygulandığı göze çarptı.