NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ilimiz esnaf ve sanatkarına sunduğu imkanların asla göz ardı edilemeyeceğine dikkat çekti.

Nevşehir Belediyesinin ilimiz esnaf ve sanatkarına, esnaf ve sanatkar odalarına yaptığı katkının şu ana kadar yapılmadığını belirten Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, bu desteklerinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Korkmaz, “Nevşehir’de esnaf ve sanatkarımıza son 10 yıllık sürede Nevşehir belediyemizin yaptığı katkı asla inkar edilemez. İlimizde bulunan esnaf ve sanatkar odalarına gerek hizmet binası temin etme konusunda, gerekse üyelerine daha iyi şartlarda hizmet etme imkanı sağlayan Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ve belediye idarecilerine ve personeline teşekkürü bir borç biliriz. Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası olarak Sayın Başkanımızın odamıza ait bir hizmet binamıza kavuşmamız konusundaki gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.