NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, seçime sayılı günler kala esnaf ziyaretlerinde. Ziyaretlerde Vatandaşın ilgisinden son dere memnun kalan Başkan Ünver’in gözünün içi gülüyor.

Basın ve yayın kuruluşu mensuplarına şu ana kadar ne seçim tahmini yapan, ne de son dönemlerde özellikle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı’nın geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği Ak Partinin Nevşehir’de seçimi maniple etmeye hazırlandığı iddiasına da yanıt vermeyen Başkan Ünver, adeta “Bırakın kafalarınızda tahmin yürütmeyi, ilginç iddiaları çok değil hafta sonu sandığa bakın” dercesine esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor.

Zaman zaman Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin de nezaret ettikleri ziyaretlerinde halkın kendisine olan ilgisinden son derece memnun kaldığı, yüzünün gülmesinden, gözünün içinin gülmesinden rahatlıkla anlaşılabilen Başkan Ünver, seçime sayılı günler kala oldukça rahat tavırları ile dikkat çekiyor.

Ünver, tekrar seçilmesi durumunda Nevşehir’in tarihine yeni bir imza atmaya da hazırlanıyor. En fazla 10 yıl belediye başkanlığı koltuğunda kalabilen Nevşehir belediye başkanlarının da ustası olacak olan Başkan Ünver, bu hafta içinde yine esnaf ziyaretlerine ağırlık verecek.