Gençlerin önünü açmak için Mart ayında yapılacak yerel seçimde aday olmayacağını açıklayan Sadık Akıllı’dan boşalacak muhtarlık makamına doğduğundan beri 370 Evler Mahallesinde ikamet eden Tarık ÜN isimli genç bir muhtar adayı daha çıktı.

ÜN, Haber Merkezimiz aracılığıyla muhtarlığını duyurmak istediğini belirttiği açıklamasında, "Çocukluğumun geçtiği mahalleme hizmet etmek istiyorum bunun için aday oldum."dedi. Son çıkan torba yasa ile muhtarların özlük hakları iyileştirilmeden daha önce böyle bir karar verdiğini belirten ÜN, İddialıyım, diğer muhtar adayı kardeşlerime de bu maratonda başarılar dilerim. dedi.

Ürgüp’ün en genç muhtar adayı olacağını düşündüğünü dile getiren Tarık ÜN, Türkiye’de seçimlerde artık gençlere önem verildiğini belirterek, “Seçimlerin artık genç nesillere teslim edilmesi için aday oldum. 29 Mart Yerel seçimlerinde Esnaflardan ve mahallenin önde gelen isimlerinden oluşan bir aza listem var. Yaşım 30 ve bu genç yaşımla mahallemizde birçok sorunu çözmeye hazırım. Bizler mahallemizdeki sorunları merkeze iletmede daha hızlı olacağız. dedi.

1982 Ürgüp doğumlu olan Tarık ÜN,evli ve 1 çocuk babası olup, 370 Evler Mahallesinde ikamet etmektedir.