AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Ürgüp İlçesini ziyaret ederek, ilçe esnafları ve halkıyla kucaklaştı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında Ürgüp İlçe esnaflarını ziyaret eden AK Parti AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Ylıdız, Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğunun da hazır bulunduğu ziyaretlerde, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetlerde yaptı.

Sabah saatlerinde İlçe Teşkilat ziyareti ile programlarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra merkezde faaliyet gösteren esnafları gezerek, tek tek tokalaştı. Daha sonra ilçeye bağlı Mustafapaşa köyü ve Ortahisar Beldesini de ziyaret eden Milletvekili adayları, Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, buradaki esnafların ve vatandaşların istek, beklenti ve sorunlarını dinledi.

Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’e esnaflar ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Vatandaşın dertlerini kendilerine kaygı edinmiş, vatandaşın sıkıntılarını yakından bilen ve her an halk ile iç içe olan insanları mecliste görmek bizleri onurlandırır. İlçemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini istiyoruz” diye konuştular.

Bu güne kadar vatandaşlarla sıkı bir diyalog içerisinde olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider; “Ürgüp’ümüzü hep birlikte daha ileriye götürecek alt ve üst yapı yatırımlarının peşinde koştuk. Tüm yerleşim alanlarında olduğu gibi Ürgüplü kardeşlerimizin de daha iyi, daha refah yaşamaları için çaba gösterip, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Son 13 yılda ülkemizde yaşanan devrim niteliğindeki gelişmeler herkesin malumu. Yaşanan bunca gelişme, alınan bunca mesafe, bu milleti ve bu milletin sıkıntılarını yakından bilen halkın arasından çıkan insanlar sayesinde olmuştur Birçok mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile buluştuk. Sıkıntılarını dinledik, buradaki güzel ve samimi ortam bizleri daha çok hizmet üretmeye yöneltiyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezileri bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam edecek.