Adaylığı açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarına hızlı başlayan Ecz. Mehmet Aktürk Resmi kurum ziyaretlerinin ardından bugün ki ziyaretleri Dumlupınar Caddesinde faaliyet gösteren esnaflar oldu. Aktürk’e ziyaretlerinde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bile, teşkilat mensupları ve meclis üyeleri eşlik etti.

Dumlupınar Caddesi ziyaretinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Adayı Aktürk Yaklaşan yerel seçimlerin önemine değindi, “Kapadokya’nın  lokomotifi konumunda olan ilçemiz her zaman ülke menfaati noktasına üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. 31 Mart yerel seçimleri de yine büyük önem taşıyan bir demokrasi sınavı olarak tarihteki yerini alacaktır.

Bu seçimde küslük, ayrılık gayrılık yapmamamız gerekiyor. AK Parti çok tecrübeli bir partidir. Bu kutlu göreve talip olduk yüce Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Siz değerli Ürgüp’lü hemşerilerimden bu anlamda destek istiyorum.  Esnaf ziyaretimiz sırasında bizlere gönlünü ve iş yerinin kapılarını açan tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.