Ürgüp Belediyesi tarafından, Ürgüp sokak ve caddelerinin daha temiz ve daha modern bir görünüme ulaşması için belediye araç parkına yeni bir vakumlu yol süpürme makinası kazandırıldı.

Pırıl pırıl bir Ürgüp İçin

Ankara Devlet Malzeme Ofisinden alınarak Çorum’da özel bir firma tarafından aparatları takılan araç, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teslim edildi.

Araç mezarlığından Modern Araç parkına

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile yaptığımız görüşmede; “göreve geldiğimizde araç mezarlığı halinde bulunan Ürgüp Belediyesi makine ve araç parkını Son 4,5 yıl içerisinde aldığımız araçlar ve şimdi yeni alınan yol süpürme aracı ile yenilemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aldığımız bu araç ile turizm merkezi kentimiz çok kısa sürede pırıl pırıl olacak dedi.

 İlçemize hayırlı Olsun..

Bu aracın da düşük kapasiteli ve ucuz olanları da vardı, biz ilçemize ve belediyemize yakışır en iyisini aldık. Daha iyi hizmet verebilmek için otomobilleri bulunan vatandaşlarımız araçlarını yol süpürme aracımıza engel olmayacak şekilde park ederlerse, bizde daha iyi hizmet veririz. Araç sabah saat 05:00’de başlayarak Ürgüp’ü baştan aşağı süpürecek vakumlayacak yıkayacak, Şu an Belediyemizin araç ihtiyacı yok, kiralama ile çalışan aracımız da yok. Kazasız belasız olarak aracımız Ürgüp’lü vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.