Cumhuriyet Halk Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av.Murat Boz: "Sevgi, özenle,sabırla ve sevgiyle büyütülmesi gereken en önemli servetimizdir" Özel günlerde de olsa sevgi servetinin kıymetinin bilinmesi, sevginin hatırlanması gerektiğini vurgulayan Boz, şunları kaydetti:

 Ürgüp Cumhuriyet Halk Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av.Murat Boz CHP Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Mukatdes Şenyavuz ekip arkadaşları "Nikahını kıydığımız bütün çiftlerimizin yuvalarının birer mutluluk tablosu olarak varlığını sürdürüyor olması bizim için kıvanç ve mutluluk sebebidir.

İnanıyoruz ki bu mutlu yuvaların yaydığı olumlu enerji, sosyal hayatımızı saran olumsuzlukları azaltacak ve millet olarak geleceğe daha umutlu bakmamıza yardımcı olacaktır. Mutlu yuvalarda yetişen çocuklar, geleceğimizin ufkunda yıldızlar gibi ışıyacaktır. Sevgi, özenle ve sevgiyle büyütülmesi gereken en önemli servetimizdir. Boz, "14 Şubat Sevgililer Günün ziyaretlerinde sevginin bir tek güne sığdırılamayacağını ancak bir gün de olsa gönüllerin tazelenmesi, zamanın tozunun sevginin üzerinden silinmesine vesile olduğu için çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle mutlulukların devamı için günün anısına bay ve bayanlara karanfil çiçekler hediye edilirken, tüm Nevşehirli ve Ürgüplü hemşerilerime daha güzel yarınlar diliyorum.dedi."