Ürgüp'te Cumhur İttifakının temsilcileri 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçime hazır olduklarını ifade etti.

Tüm başkanlar, seçime hazır olduklarını vurguladı.

24 Haziran, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan'ı seçecekelerini belirten AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer açıklamasında Partinin belirlediği seçim takvimine göre Aday adayı başvuru süreçleri, temayüller, aday adaylarının değerlendirilmesi ve seçime katılacak adayların tespit edilmesinin son aşamaya geldiğini ifade etti.  

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise Güçlü bir Türkiye için yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğimizin müjdesini şimdiden veriyoruz. Cumhur ittifakı ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de açıkladığı gibi her iki partinin de Cumhurbaşkanı adayı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Nevşehir Milletvekili Adayları da bugün belli olacak sahada seçim çalışmalarımız beraber, omuz omuza olacak. Cumhur ittifakı ile birlikte yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğiz." dedi.

İki siyasi parti olarak örnek bir çalışma yapacağız

Türkiye'nin önündeki engebeleri aşmak için seçime hazır olduklarını vurgulayan MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, "Önümüzdeki sisli süreci ve tehlikeli engebeleri aşabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük Türk Milletini içerisinde bulunduğu cendereden kurtulmak için 24 Haziran'da erken seçim kararı alınmıştır. Biz seçime her zaman hazırdık ve hazırlanmaya devam ediyoruz. 24 Haziran Cumhurun dirilişine sahne olacaktır. İttifak kararı seçimde uygulanacak. İki siyasi parti olarak örnek bir çalışma yaparak demokrasi mücadelesi vereceğiz ve inşallah yeni bir sistemi de birlikte uygulayacağız.'dedi.