Devlet BAHÇELİ’nin Ürgüp ziyareti tam bir festival havasında geçti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin Ürgüp ziyareti büyük bir coşku seline neden oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış programına Ürgüp halkı  yüksek katılım ve büyük ilgi gösterdi. Yerel seçimler öncesi Son derece yoğun programları arasında Ürgüp’e özel bir vakit ayıran Bahçeli’nin neşeli hali, konuşmasını süsleyen esprileri kendisini dinlemeye gelen Ürgüplüleri  mest etti.

Ürgüplülerin akşam ayazına rağmen büyük ilgi gösterdiği gecede MHP Liderinin samimi ve Ürgüp e özel mesajları havayı ısıtan en önemli unsurdu.

Ürgüp Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Kadir YILDIZ’I halka tanıtan Bahçeli; “Ürgüp’ü Fatih’e teslim etmenizi istiyorum, Ama bu Fatih başka Fatih, talimatla haber kaldıran Fatih değil” sözleri büyük alkış aldı.

Konuşmasının bir bölümünde, Çözüm süreci ve 17 Aralık operasyonunun ardından emniyet güçleri ile savcı ve hakimlerin yerlerinin değiştirilmesini eleştiren Bahçeli, gündemdeki yerini hala koruyan Başbakanın oğlu Bilal Erdoğan’a da yüklendi. İfadeye çağrılan Bilal Erdoğan’ın soruşturmanın savcısı değiştirildikten sonra ifade verdiğini dile getiren Bahçeli, ‘’Bakan oğlu olmak yetmiyor mu da milletin parasına göz dikiyorsunuz!" dedi. 

30 Mart dönüm noktasıdır diyerek konuşmasına devam eden Bahçeli; ‘’gençler ve hanımların seçimlerde bu çarpık gidişatı değiştirecek güç olduklarını, özellikle gençlerin sokakların karanlığından sakınarak, sandıkta tüm güçleriyle ülkenin geleceğine sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı.


Miting alanına arkadaşlarıyla birlikte at üzerinde gelen MHP Belediye Meclis Üyesi adayı H. Vatansever ile arkadaşların taşıdıkları Üç Hilal ve Türk Bayrakları Alandaki vatandaşların büyük ilgi ve coşkusuna sebep oldu. Aynı zamanda Ürgüp girişinde Üç Hilal ve Türk Bayrağı ile havalanarak  Sayın Bahçeliye “hoş geldiniz” yazısı taşıyan sıcak hava balonu da izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Ürgüp meydanında coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen mitingin ardından Ürgüp Perissia Otel’de bölgenin turizm sektör temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya gelerek bölge turizmi ve sorunları hakkında bilgi alan Bahçeli, Ortahisar beldesindeki programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.