Geçen yıl başlatılan doğalgaz çalışmaları kapsamında kavaklıönü ve altıkapı mahallelerinin ardından bu yıl devam eden çalışmalar sonucunda fatih mahallesinin ilk etap ana ve servis hatlarının bağlantılarının tamamlanması ile ilk aboneye gaz verildi.

Fatih Mahallesinde ilk gaz açımı 24.09.2014 çarşamba günü Enerya Kapadokyagaz yetkilileri ve yetkili doğalgaz firmalarından, Özengin Mühendislik firma yetkilisi Makina Mühendisi Engin BOZAN ile birlikte Fatih Mahallesi sakinlerinden Ömer OĞUZ’un evinde gerçekleştirildi.

Özengin Doğalgaz Mühendislik Firmasından yapılan açıklamada "Şu anda abonelik işlemini gerçekleştirip bina önüne konulan servis kutularınının tamamında gaz bulunmaktadır. Yetkili firmalar proje onayına müteakiben güvence bedellerini yatıran müşterilerin sayaç montajlarını yapıp randevu ile gazın kullanıma açılışını gerçekleştirmektedir." denildi.

Makina Mühendisi Bozan ayrıca, "Ürgüp ilçemizin Fatih Mahallesinde doğalgaza geçiş süreci sonucunda ilk bağlantının, firmamızı tercih eden bir aboneye yapılmasının verdiği gururu ifade ederek Ürgüp halkına hayırlı olsun. " dedi.
Haber:Faruk Özzengin