Ürgüp halkının gönlünde yatan Adalet ve Kalkınma Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’ü seçilmesi için çevreden partili ve partisiz büyük katılımlar her gecen günlerde artmaya devam ediyor.

“ÜRGÜP HALKI ELELE OMUZ OMUZA AKTÜR’E DESTEK İÇİN BİRLEŞTİLER”

Ürgüp halkı Belediye başkanlığına aday olan Ecz. Mehmet Aktürk’le çok büyük bir kazanç olur tabii ki.” Biz Ürgüp Halkı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’ün ziyaretlerini yoğun ilgiyle karşıladıklarını söylediler.

ÜRGÜP’TE AKTÜRK RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR.

Hayalleri Olan Bir Başkan Ona İnanmayı Seçen Bir Halk Ve Markalaşan Bir Anadolu İlçesi Ürgüp Halkı Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’ün olmasını isteniyor. Kapadokya’nın Dünya turizminden adından da söz ettirecek projeleri ile Nevşehir gelenindeki İlçe, Belde ve köylerde Belediye Başkan adaylar arasında Nevşehir’de en Çok sevilen, gayretli, çalışkanlığı ile bilinen” Ürgüp özelinde de Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e büyük teveccüh var. Teşkilatın dışında kamuoyunda da Ürgüplülerle bire bir görüşmelerinde de ifade ettiği Ürgüp Belediye başkanlık seçimde vatandaşlar arasında kazanması için yoğun katılımcıların çalışması dikkat çekmeye devam ediyor.

Naci İŞLER/NEVŞEHİR.