Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nevşehir il Özel idaresi ile yapılan protokol ile Ürgüp’ün bazı imar yollarında asfalt kaplama çalışması yapıldı.

15 gün süren çalışmalar sonucunda yeni imara açılan ve hatalı açılan yollarda düzenleme yapılarak asfalt kaplaması yapıldı. Toplamda 30 bin m2 alan asfaltlanması tamamlanırken, Ürgüp Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre yapılan işin toplam bedelinin 200 bin TL ye yakın olduğu, asfalt kaplaması tamamlanan yollarda ilerleyen günlerde çizgi çalışması yapılacağı ifade edildi.

Çalışma yapılan noktalarda görüştüğümüz mahalle halkı, gece boyunca süren çalışmalarda ve pazar günü yapılan musalla camii civarındaki asfalt kaplama çalışmalarında Özel idare ve Ürgüp Belediye personellerinin yoğun çaba gösterdiği belirtilirken, İnşaat Mühendisi Mustafa Durmuş ve Harita Kadostro teknikeri Mehmet Özkan, kış gelmeden Belediye Başkanından ve Fen İşleri Müdürümüzden aldığımız talimatla mesai mefhumu gözetmeksizin 15 gün gibi kısa bir sürede aciliyet arz eden bir çok noktanın asfalt kaplamasını tamamladık dedi.