Ürgüp Dinler Hotelde düzenlenen akşam yemeğine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ürgüp Ticaret odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vergilere göre dereceye giren şahıs ve şirketlere plaketleri takdim edildi.

 

Ürgüp Ticaret ve Sanayi odası tarafından 2011 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren mükelleflere plaket takdim edildi.

Dinler Hotelde düzenlenen akşam yemeğine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ticaret odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ÜRGÜP'TE VERGI REKORTMENLERI ÖDÜLLENDIRILDI                                 

2011 yılı gelir vergisi rekortmenlerine Nevşehir  valisi  Abdurrahman SAVAŞ tarafından plaket verdi. Nevşehir valisi Savaş, Ürgüp ilçesindeki toplantıda yaptığı konuşmada vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu,bu verilen vergilerin bizlere hizmet olarak döndüğünü söyledi. Dereceye giren kuruluşlara plaket verildi.

 

    2011 yılı gelir vergisi şirket bazında birincisi Hasan Turasan'a plaketi vali SAVAŞ verdi. İkinci İnci Turizm'e Nevşehir milletvekili Murat GÖKTÜRK plaket verdi. Üçüncü YİĞİTOĞLU A.Ş'ye ise plaketi kaymakam Tuğba YILMAZ verdi.