Ürgüp Ülkü Ocakları, Ege üniversitesi Kampüsünde çıkan olaylar sonrasında öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için toplanarak intikam yemini etti. Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanlığı binası önünde toplanan kalabalık grup Ürgüp Terminalinden protokol yoluna yürüyerek burada Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol tarafından basın açıklaması yapıldı.

Basın Açıklamasında Oytun Akyol Şunları Söyledi;

Çözüm adı altında başlatılan yıkım süreci emarelerini göstermeye devam etmektedir. Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir. “Analar ağlamasın” sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur.Bu süreçten bölücüler daima kârlı çıkmış, imtiyazlar koparmış ve başta İmralı’daki bebek katili olmak üzere teröristler adeta masumlaştırılmıştır. Hukuk çiğnenmiş, adalet sarsılmıştır. Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler, Milliyetçi-Ülkücü gençleri hedef almaktadırlar.Sizler saraylarınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk Milleti ve ülkücüler çekmektedir.Süleyman Özmen Ağabey’e benzer bir şekilde Hakk’a yürüyen kardeşimizin, anısı tıpkı diğer şehitlerimizinki gibi sonsuza dek yaşatılacak ve acısı her daim yüreklerimizde olacaktır.Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız.Kimse sabırlı oluşumuzu uysal olduğumuz şeklinde yorumlamamalıdır.Şu asla unutulmamalıdır ki: Ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sükutu şiar edinen Ülkücüler, fırtına öncesi sessizliği de daima içlerinde barındırmaktadırlar!Can verdiğimiz gibi canımızı korumasını da elbette biliriz!Terör örgütü uzantılarına sözde mahkeme kuracak kadar yüz veren, kampüslerin terör kampı haline getirilmesine izin verenler, ilelebet terör örgütü ile aynı damgayı taşıyacak ve Türk Milleti’nin öfkesinden kurtulamayacaklardır.İktidardan aldığı tavizler ile Ülküdaşlarımıza saldırma cüretini gösteren hainler, Türk Milliyetçileri’nin tavizsiz duruşu karşısında şüphesiz hüsrana uğrayacaklardır.

Türk milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır.Bu yapılanlar kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Bunun hesabını er ya da geç ÜLKÜCÜ HAREKET’e vereceksiniz. Şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır. Yıllardır yaptığımız sağduyu çağrılarımızın, sağduyu içerisindeki davranışlarımızın sebebini anlayamayan gaflet ve dalalet içerisindeki herkes bizim bu sessizliğimizin ülkemizin refah ve mutluluğu olduğunu kafalarına soksunlar. Ama bu refah ve mutluluğu bozmak isteyen her kim ise göz yuman her kim ise ÜLKÜCÜ HAREKET buna dün izin vermedi bugün de vermez yarın da vermeyecektir. Ege Üniversitesi Rektörü Fırat kardeşimizin, Katilleri Candeğer Yilmaz İstafa Edecektir, Hocalık Bir Nesili Bir Genci Yüceltmek Başarıya Sürüklemektir Ölümüne Göz Yumup pkk itlerine Destek Vermek Değildir

Fırat ÇAKIROĞLU’nu şehit eden şerefsizler, Uyarılarımızı göz ardı eden hükümet yetkilileri,Yaralı, kan kaybından hayatını kaybetme ihtimali olan bir insana yardım etmeyen, edemeyen veya ettirilmeyen şahıslar,Aklınızı başınıza alınız. Sabrımız tükenmiştir. Nefesimiz ensenizdedir.Ne mutlu ülkesi için can verebilene! Ne Mutlu ülkücü olana! Ne Mutlu Türk’üm diyene!