Ak Parti Ürgüp'te 2019'a Emin Adımlarla Hazırlanıyor.Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer'in vaatleri arasında yer alan, "Kongrenin ardından tüm Nevşehir Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclis Üyelerimizle ve Belediye Meclis Üyelerimizle Ürgüp Caddelerinde bir yürüyeceğiz inşallah" düşüncesi, bugün gerçeğe dönüştü.

Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Ürgüp Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Parti Yöneticileri ile beraber Ürgüp ticaretinin önemli noktalarından olan Dumlupınar Caddesi esnafını ziyaret ederek, Esnada hayırlı işler dileklerini bildirdiler.

Tüm misafirlerine teşekkür ettiğini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Özer, "Birlik ve beraberliğimiz için ilk vaadimiz tamam, Allah'ın izniyle sırada 2019'da Cumhurbaşkanımıza Ürgüp'ten 15.000 Oy hedefimiz, Ortahisar ve Ürgüp Belediyelerimizi kazanma hedefimiz var, bunları da bir bir gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Şen olasın Ürgüp Şen Kalasın Ürgüp!
Ürgüp ziyaretlerine ilişkin değerlendrimede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Eşsiz güzelliklerin diyarı Ürgüp ‘ümüzde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.Turizm cenneti ilçemizde esnaflarımızla hasbihal edip, AK icraatlarımızı konuşuyoruz. Ayrıca Ürgüp Başdere Köyü’müzde onarımı tamamlanan köy konağımızın açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin samimiyeti, ilgisi ve hayır duaları için teşekkür ediyoruz. Milletimizin huzur ve refahı için AK Kadrolar her yerde çalışmaya devam ediyor." dedi.


Ürgüp'te kısa bir turun ardından Başdere Köyünde hizmete giren köy konağının açılışını yapan heyet, vatandaşlarla görüşmelerin ardından bölgeden ayrıldı.

Ak Parti Ürgüp'te Vatandaşlarla Böyle Kucaklaştı...