Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ürgüp Belediye Meclis üyesi adayları ve İl genel meclisi adaylarının katılımıyla Mustafa Otelde yemekli koordinasyon ve genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak, Meclis üyeliği adaylığı süreciyle ilgili bilgiler vererek sırasıyla meclis üyeliğine aday olan isimleri tanıttı. Birinci sıradan meclis üyesi adayı olanla 13. sıradan aday olanın hiç bir farkının olmadığını ifade eden Koçak, geçmiş seçimlerde olduğu gibi 30 mart seçimlerinden de galip olarak alnımızın akıyla çıkacağımıza olan inancım tamdır. dedi.

Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız’da Belediye çalışmaları ile ilgili parti yönetimine somut bilgiler aktararak "Mazeret üretecek hiç bir sebebimiz yok." vurgusu yaptı. İkinci dönemde yarım kalan işlerin tamamlanmasının en büyük vaad olarak seçmenlere aktarılması gerektiğini anlatan Yıldız, parti yönetiminden ve meclis üyesi adaylarından da yapılabilir projelerle ilgili fikirlerini aldı.

Faruk Özzengin Ürgüp'ten Bildiriyor...