Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Gençlik Şöleni” programında sahne alan Ali Kınık, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri coşturdu. 15 Mayıs 2014 günü yapılması planlanan ve ancak Manisa’nın Soma ilçesinde maden faciasının olması nedeniyle ertelenen konser renkli görüntülere sahne oldu.
Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezi’nde başlayan konsere Ürgüp’ün Ortahisarilçe Belediye Başkanı İsmail GençMHP İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi, Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay ÇetinNevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol, Eski 
Ülkü Ocakları Başkanı Kübilay Özdil ile Ülkü Ocakları ilçe teşkilatlarının yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Programda konuşan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, ülkücü gençlerin kendilerine verilen sorumlulukları çok iyi bildiğini belirterek, aziz milletimizin sokulmak istendiği dar boğazları gayet net tahlil ettiklerini söyledi.
Ürgüp ilçesi Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol ise, PKK açılımıyla başlayan ihanet serüveninin, yolsuzlukla devam ettiğini, milletimizin derin bir kaosa sürüklendiğini ifade etti. Akyol konuşmasında gençlere “Aç kalsanız da haram yemeyin, Dünya malını ahirete değişenlerden olmayın, Allah’a verdiğiniz sözü hiçbir zaman unutmayın. Allah için yaşayın, vatan için, millet için ömrünüzü harcayın. Hak yolunda hakikate yürüyün. Allah yar ve yardımcınız olsun. Katılımlarınızdan dolayı herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum” tavsiyelerinde de bulundu.
Konser öncesinde Ülkü Ocaklarına destek amaçlı bağış kampanyası düzenlendi. Daha sonra çekiliş ile 6 bağışçıya çeşitli ödüller verildi. Kısa sürelide olsa yağmur konser alanında etkisini gösterdi. Yağmur nedeniyle yaklaşık 15 dakika duraklayan program sevilen sanatçı Ali Kınık’ın sahneye çıkmasıyla yeniden başladı. Ülkücüler, Ali Kınık'ın seslendirdiği eserlere eşlik etti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Seslendirdiği şarkılar ile konser alanını dolduranları coşturan sevilen sanatçı Ali Kınıkprogram sonunda"“Gençlik Şöleni"isimli programı düzenleyen Ülkücü camiaya teşekkürlerini iletti.