Bir dünya kenti Ürgüplü halkın hayalleri olan bir başkan ona inanmayı seçen bir halk ve markalaşan bir Anadolu ilçesinin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz için evet dedi.
Yurt genelinde Yaklaşan yerel yönetimler seçimleri öncesinde belediye başkanlığı  adaylığı için Ürgüp’te  MHP ,AKP   adaylarını açıklaması ile birlikte tansiyon her geçen gün artıyor. Gözler Ürgüp’te CHP’in Yerel yöneticilerin belirlediği adayı bu seçimler öncesinde en hareketli sürecin yaşandığı yerleşimlerden biri olan Türkiye’nin en önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesinde de yoğun bir kulis çalışmaları göze çarpıyor. 

Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde Yaklaşan yerel yönetimler seçimleri öncesinde Siyasetin odaklandığı merkezlerin başında gelen Nevşehir’in Turizmde markalaşan ilçeler arasında ilk sıralarda yer alan Ürgüp ilçesinin bu kimliğini daha etkin şekilde kullanabilecek adaylar içerisinde Av.Murat Boz’un ön planda yer aldığını vurgulayan çok sayıda Ürgüplü seçmenlerle bir araya gelmesi büyük dikkatler çekmeye başladı. 30 Mart ayında yapılacak olan seçim heyecanı Ürgüp’ü sardı.

Kapadokya’nın Dünya turizminden adından da söz ettirecek projeleri ile Nevşehir gelenindeki hukuk ve siyasi alanında tecrübesi ile Nevşehir’de en çok sevilen, gayretli, çalışkan bir Ürgüp Belediye Başkanı olmasını istiyoruz. Ürgüp özelinde de Murat Boz’a büyük teveccüh var. Teşkilatın dışında kamuoyunda da Ürgüplülerin birebir görüşmelerinde de ifade ettiği Ürgüp’ten aday olması konusunda talebi çok var. “şeklinde değerlendirmelerde bulunuyorlar.
Vatandaşlar; “ Sayın Murat Boz Ürgüp Belediyesi başkanlığına aday olması çok büyük bir kazanç olur tabii ki. Biz inanıyoruz ki Ürgüp için en doğru kararın alınmasını canı gönlünden desteklediklerini vurguladılar.