NEVŞEHİR/FİBHABER-Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında Yol yapım çalışmaları başlatıldı.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası bir süre hastane de tedavi altında tutulmuş sonrasında taburcu olarak istirahate çekilmişti. Başkan Yiğit'in gerek tedavi altında kaldığı hastane süresinde gerekse istirahate çekildiği sürede bile Belediye hizmetlerini hiç aksatmadan çalışmalalrına non-stop devam ediyor.

Başkanlıkta üçüncü dönemini yaşayan başka bir değişle Ustalık döneminde ki Başkan Celal Yiğit, Kavak Belediyesinde kurduğu sistemle tedavi gördüğü süreçte dahi yatmasına rağmen böylesi bir dönemde dahi Belediyeyi kurumsallığa bürüdüğünü ve tüm işlerin aksamadan tıkır tıkır yürüdüğünü görüyoruz.

Öyleki Başkan Yiğit önce hastanede sonrada istirahatinde Belediye işlerini telefonla takip ederek idare ediyor...

Ustalık Denilen Bu Olsa Gerek ...!



İstirahat ettiği yatağında kendisiyle Telefonla görüştüğümüz Başkan Yiğit, Elhamdulillah sağlığım çok iyi.Belediye işlerini yakından takip ederek idare ediyorum.Şuan Kavaklı hemşehrilerime buradan bir müjde vermek istiyorum. Baharın gelmesi ve havaların yavaş yavaş ısınması ile birlikte Kavak Belediyemiz olarak yeni sezon çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Şuan Kavak kasabamız Bahçeli kavşağından Kuran kursuna kadar çift yönlü yol çalışmasına bugün itibariyle başlanmıştır. Kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun dedi.