NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti’de aylardır bir türlü belirlenemeyen yeni gençlik kolları başkanı bilmecesi bir süre daha sürecek gibi.

4 Yıldır Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görevini sürdüren Yasin Güneş’in bir süre önce Milletvekili Ebubekir Gizligider’in danışmanı olması nedeniyle gençlik kolları başkanlığına yeni bir atama yapılacağı belirtilmişti. Başkan Güneş’in sık sık Ankara – Nevşehir arası gidiş gelişleri esnasında gençlik kolları başkanlığında daha fazla yararlı olamayacağı düşüncesiyle yapılması öngörülen yeni atama yılan hikayesine dönmüş durumda.

Edindiğimiz bilgilere göre; 5 dolayında adayın konuşulduğu gençlik kolları başkanlığı özellikle seçimlerin de yaklaşıyor olması nedeniyle önemli görülüyor. Hatta gençlik kolları başkanının kendisine yakın biri seçilmesi durumunda İl Başkanlığına bile niyetlenen isimler bile var.

Atamanın neden geciktiğini sorduğumuz gençlik kolları başkanı Yasin Güneş, “Valla bende bilmiyom abi” yanıtını verirken, yerine kimlerin aday olduğu konusunda ise oldukça ketun bir şekilde ser verip sır vermiyor.