7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Nevşehir Devlet Hastanesinde ki görevinden istifa eden Hüseyin Varır, Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Varır, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Resmi Başvurusu sonrası açıklamada bulunan Hüseyin Varır, Halka hizmet hakka hizmettir düsturundan yola çıkarak Nevşehirimize ve Nevşehirli hemşehrilerime hizmeti zirve noktasına taşımak amacıyla Milletvekilliğine aday adayı oldum.

Hakettikleri hizmeti ilgi ve alakayı inşallah bizimle birlikte en güzel şekilde göreceklerdir. Amacımız bir davaya hizmettir.Kendimiz Milletvekili adayı olamasakta her şartta inandığım davamın ve partimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim.

Bütün Milletvekili Aday adayı  arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyor hepimizin yolu açık olsun diyorum... Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için, İnandığımız dava uğruna ilerleyelim diyorum.Bu vesile ile 7 Haziran Genel seçimlerinin Ülkemiz, Milletimiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bütün Nevşehirli hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekliyorum dedi.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde hastane müdür yardımcılığı , Hastane Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdür yardımcılığı gibi çeşitli idari görevlerde de yer alan Varır, 7 haziran milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni etti.

Varır,  evli ve 2 çocuk babası.