MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, esnaf ziyaretlerinde vatandaşın sorunlarını dinliyerek onlara her türlü destekte yardım olacağının sözünü veriyor.


MHP 
Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz,Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ,ve Meclis Üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet bugün Forum Kapadokya merkezinde esnaf ve çalışanlarını,İbrahim paşa mahallesi, Nevşehir Devlet hastanesi etrafındaki esnafları,Parmaksız caddesi ile çarşı  esnaflarını ziyaret ederek gündüz bölümü çalışmalalarını sona erdirdi.Heyet akşam ev ziyaretleriyle çalışmalarınıa gece geç saatlere kadar sürdürecek.

MHP heyetinin gündüz bölümü esnaf ziyaretlerinde  karşılaştıkları yoğun ilgi ve alakadan çok memnun olduğu gözlerden kaçmayan MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol , "Üç gün sonra Allah'ın izni, Hemşehrilerimizin destekleriyle seçimin galibi biz olacağız, Nevşehir artık hak ettiği değeri görecek, artık bizim insanımız, Nevşehir'in insanı kazanacak" dedi.

Varol; Esnaflarımızın gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı müteşekkiriz. "DEĞİŞİM GERÇEKLEŞECEK, NEVŞEHİR KAZANACAK" dedi.

 MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol iyinin her zaman düşmanı daha iyidir bizlerde bu yüzden bu göreve talip olduk dedi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, ‘’Şehrimiz için güzel olabilecek her şey için, bu süreci de birlik beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde geçirmeyi düşünüyoruz. Cenabı Allah nasip ederse bize de bundan sonra ki süreçte de kurduğumuz düzgün bir ekiple işinin ehli becerikli arkadaşlarımızla Nevşehir Belediyesi’ni idare etmeye talibiz. Cenabı Allah nasip ederse iyinin düşmanı daha iyi. Mükemmeli yakalamak amaçsa bizde bu amaçla bu hevesle çıktık. Şehrimiz için halkımız için en güzelini yapma arzusu içindeyiz. Bu vesile ile de zatıalinizi ziyaret ederek bundan sonra siyasi ziyaretlerimize başlamak istiyoruz’’ diye konuştu.