NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, AKP’nin hep kendi tribünlerine pas atmak suretiyle siyaset yapma gayretinde bulunduğunu belirtti.


Kapadokya FM Radyosunda Gazeteci Ali Çamur’un konuğu olan MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ülke de ve ilimizde vatandaşın 20 ayda 4. Kez seçim sandığının başına gitmekten usandığını ifade ederken, daha şimdiden yapılacak seçimde istedikleri başarıyı kazanamamaları durumunda AKP’nin yeni bir seçim hazırlığı içerisine de girdiğini söyledi.

Varol, “Vatandaş siyasetçiden de, seçimden de bıkmış bir vaziyette. Bütün bunlar yaşanırken seçim sonrasında yeniden erken seçim görüntüsü veriyor. Biz iktidar oluncaya dek seçim diyorlar. Hep kendi tribününe pas atmak, hep kendi tribününe oynamakla siyaset yapılır mı, ülke yönetilir mi?. Bir anlayış düşünün önce kardeşim Esad diyor. Üç gün sonra Zalim oğlu Esad oluyor. Nasıl bir anlayış bu?. Daha düne kadar beraber oldukları insanlara Paralel deyip farklı bir tavır sergiliyorlar. Hak, Hukuk, Adalet herkese lazım” dedi.