Nevşehir'in çiçeği burnunda Milletvekili Mehmet Varol,  Esnafların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlatan Varol ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da sıcak sohbetler yaptı.

Varol, Halkın içinde, Alış veriş yapıyor, Hatırlarını soruyor

MHP'li Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, 7 Haziran Genel Seçimler öncesinde yaptığı açıklamasında Milletvekili seçilmesi durumunda halkın içinde yaşamaya devam edeceğini belirterek, “Vatandaşın ulaşamadığı, konuşamadığı bir milletvekili olmayacağım. Hem kendim gezip vatandaşla temas kuracağım hem de her vatandaşın sıkıntısını dinleyeceğim” demişti.Varol bir anlamda verdiği sözü tutacağının en güzel örneğini sergileyerek Pazar günü rutin alışverişlerini pazar yerinden yaptı.Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Varol, Ben sürekli olarak pazardan alışveriş yapıyorum, Bugün de hem vatandaşlarla sohbet edip hem de pazar alışverişimi yapmış oldum, Esnafımızla sürekli görüşüyorum.İnşallah bundan sonrada böyle olacak dedi.”

Çiçeği burnunda Milletvekili Mehmet Varol'un Mütevaziliği ve bey efendiliği ile halkın içinde olması ve halkın özlem duyduğu bir profil çizmesiyle Nevşehirli vatandaşları da oldukça mutlu etmiş gözüküyor.