Nevşehir Radyo Mega’da Gazeteci Mustafa Sertbakan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Labirent’ programına katılan Varol, pek çok konuya açıklık getirdi. 


Mehmet Varol 'Nevşehir Belediyesi Baştan Beri Çok Kötü Yönetiliyor'


 MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Nevşehir Belediyesi’nin en baştan beri yanlış yöneltildiği belirterek “Hatalı yönetim anlayışı halen devam ediyor” dedi.
Nevşehir Radyo Mega’da Gazeteci Mustafa Sertbakan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Labirent’ programına katılan Varol pek çok konuya açıklık getirdi.

Nevşehir Belediyesi’nin en baştan beri yanlış yönetildiğini belirten MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz. Başarılı belediyeyseniz yaptığınız hizmet en az 20-30 yıl ilerisi içinde geçerli olacak. Bu yıl yapılanı gelecek yıl yıkmak ve yenilemek maddi manevi zarar demektir” dedi. Göreve gelmeleri durumunda pek çok projeleri olduğunu belirten Varol, bunların bazılarını mahallelere yapılacak muhtar odaları, bayanlar için mahalle sığınma evleri, Kale Mahallesi’nin orijinal mimariye sadık kalarak yeniden inşası ve Modern Karasoku Projesi olarak sıraladı. Bugüne kadar Nevşehir’e hizmet eden tüm başkanlara teşekkürü borç bildiğini belirten MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Hasan Bey hizmetlerinin yanında pek çok yanlışlarda yapmıştır. Bunların başında da projelerinin uzun yıllara dönük olarak hayata geçememesidir. Belediye olarak yapılan hizmet o ilin en az 20-30 yıllık ihtiyacını karşılayacak nitelikte olmalıdır” dedi. Nevşehir Radyo Mega dinleyenlerinin de sorularını cevaplandıran MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol bir soru üzerine “Allah nasip ettiği kadar bir süre memleketime hizmet ettikten sonra siyasete nokta koymayı düşünüyorum” dedi. MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Biz MHP olarak yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede cemaat mensubu kardeşlerimize hiç uzak olmadık. Kimseyi dışlamanın da doğru olduğunu düşünmüyoruz. İktidar ile cemaat arasındaki kavgaya da dâhil olmak istemeyiz” dedi.

HİBE YOLUYLA KREDİLER ALINACAK

Nevşehir’in Kapadokya ile birlikte ele alındığında bir kültür kenti olduğuna dikkat çeken MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Kale Mahallesi’ndeki pek çok tarihi yapı için Avrupa Birliği destekli hibe kredileri alınabilirdi. Tarih restore yoluyla muhafaza edilmeliydi. Ama artık çok geç. Biz en azından kalan tarihi yapılar için bu hibe kredileri alarak kalan kısmı kurtarmaya çalışacağız” dedi.

GÜLEN CEMAATİNE HİÇ UZAK OLMADIK

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Biz MHP olarak yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede cemaat mensubu kardeşlerimize hiç uzak olmadık. Kimseyi dışlamanın da doğru olduğunu düşünmüyoruz. İktidar ile cemaat arasındaki kavgaya da dâhil olmak istemeyiz” dedi.

UZUN SÜRE SİYASET DÜŞÜNMÜYORUM

Nevşehir Radyo Mega dinleyenlerinin de sorularını cevaplandıran MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol bir soru üzerine “Allah nasip ettiği kadar bir süre memleketime hizmet ettikten sonra siyasete nokta koymayı düşünüyorum” dedi.

HASAN ÜNVER YANLIŞLAR YAPTI

Bugüne kadar Nevşehir’e hizmet eden tüm başkanlara teşekkürü borç bildiğini belirten MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Hasan Bey hizmetlerinin yanında pek çok yanlışlarda yapmıştır. Bunların başında da projelerinin uzun yıllara dönük olarak hayata geçememesidir. Belediye olarak yapılan hizmet, o ilin en az 20-30 yıllık ihtiyacını karşılayacak nitelikte olmalıdır” dedi. Nevşehir Belediyesi’nin en baştan beri yanlış yönetildiğini belirten MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz. Başarılı belediyeyseniz yaptığınız hizmet en az 20-30 yıl ilerisi içinde geçerli olacak. Bu yıl yapılanı gelecek yıl yıkmak ve yenilemek maddi manevi zarar demektir” dedi. Göreve gelmeleri durumunda pek çok projeleri olduğunu belirten Varol, bunların bazılarını mahallelere yapılacak muhtar odaları, bayanlar için mahalle sığınma evleri, Kale Mahallesi’nin orijinal mimariye sadık kalarak yeniden inşası ve Modern Karasoku Projesi olarak sıraladı. Bugüne kadar Nevşehir’e hizmet eden tüm başkanlara teşekkürü borç bildiğini belirten MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Hasan Bey hizmetlerinin yanında pek çok yanlışlarda yapmıştır. Bunların başında da projelerinin uzun yıllara dönük olarak hayata geçememesidir. Belediye olarak yapılan hizmet o ilin en az 20-30 yıllık ihtiyacını karşılayacak nitelikte olmalıdır” dedi. Nevşehir Radyo Mega dinleyenlerinin de sorularını cevaplandıran MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol bir soru üzerine “Allah nasip ettiği kadar bir süre memleketime hizmet ettikten sonra siyasete nokta koymayı düşünüyorum” dedi. MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol “Biz MHP olarak yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede cemaat mensubu kardeşlerimize hiç uzak olmadık. Kimseyi dışlamanın da doğru olduğunu düşünmüyoruz. İktidar ile cemaat arasındaki kavgaya da dâhil olmak istemeyiz” dedi.