NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde bir son dakika değişikliği yaşanmaz ise Mehmet Varol Nevşehir belediye başkan adayı olarak açıklanacak.

Edinilen bilgiye göre; Uzun süre Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının, il başkanının ikna etmeye çalıştığı Mehmet Varol sonunda adaylık için kararını verdi. Muhtemelen bugün açıklanması beklenen Varol’un adaylığının ardından partide yerel seçim çalışmalarının daha da hızlanması bekleniyor.

2 Dönem milletvekilliği 2. sıra adaylığı ve 8 yıllık il başkanlığının ardından Mehmet Varol bu kez Nevşehir belediye başkanlığına aday olarak siyasi hayatında bir başka tecrübeyi daha yaşayacak.

Alınan bilgiye göre Varol, uzun süre çevresine aday olmayacağını belirtmesine karşın yapılan baskılara daha fazla karşı gelememesi nedeniyle adaylığı kabul etti. Bu durum nedeniyle Mehmet Varol’un yakın çevresine neden aday olduğunu izah etmek için birkaç gün süre istediği, diğer bir deyimle ortalığı yumuşatmak için adaylığının açıklanmasının bugüne bırakıldığı bildiriliyor.