Varol Yağmur çamur dinlemeden geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir BeleGaleridiye Başkan Adayı Mehmet Varol seçim gezilerine hız vermeden devam ediyor. 10.03.2014 tarihli Nevşehir Galericiler Sitesi'nde ziyaretlerde bulunan Varol'u galeri esnafları kapılarda karşılayarak bağrına bastı. Ziyaretlerden ve hoş sohbetten mutluluk duyan galeri esnafı Mehmet Varol'a başarılar diledi.

 MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ve ekibi Yağmur çamur demeden ev ev dükkan dükkan dolaşarak destek istiyor.

MHP’nin Nevşehirli halkla buluşması olanca hızla sürüyor. Akşam Ev ziyaretlerinde mahalleleri teker teker  dolaşarak bire bir yüz yüze görüşmeler sürdüren MHP Adayı Varol,gündüz bölümünde ise esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Varol ve ekibi önce Öğretmen evi sonra Yukarı Galeri sitesinde esnafları gezerek 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istediler.

Vücut dili her şeyi anlatır.Biz telefonla değil vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek konuşarak bir bağlamda anket yapıyoruz.Şuanda AK Partinin kalesi gibi gördükleri mahallelerde bile insanlar yapılanlardan sonra tek güvenecekleri parti olarak MHP yi gördüklerini söylüyor ve bize destek veriyor dedi.