Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ve ekibi, Lale ve Yeni Sanayi Sitesini gezmeye devam ediyor.

30 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimlerine az bir gün kala siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını devam ettirirken MHP Adayı Varol ve ekibi hızlarını iki kat daha arttırarak daha fazla halk ile buluşuyorlar.

Sanayi esnafı tarafından oldukça samimi ve büyük bir ilgi ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol kendisine gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade etti.
Sanayi Sitesi esnafı ziyareti ile ilgili kısa bir açıklama yapan Varol “Nevşehir Sanayi esnafımızı ziyaret ederek onlarla sohbet edip sorunlarını ve dertlerini dinliyoruz. Gezip gördüğümüz kadarı ile Nevşehirli Sanayi esnafımızın çok büyük sorunlarının olduğunu gördük. Şu andaki şartlarda evlerine ekmek götürememekle ilgili ciddi sıkıntıları var. Ziyaretlerimiz esnasında gördüğümüz kadarı ile iş yerlerinde iş olmadığı için oturan esnafımız olduğunu gördük. Küçük esnafımızda ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar var. 30 Marttan sonra hizmet vermeye başladığımızda bu sıkıntıları gidermek anlamında ciddi çalışmalarımız olacak.

Nevşehir Sanayi esnafı ziyaretimiz de veya herhangi başka bir yerde ziyarete gittiğimizde halkımızın inanılmaz derece de teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu teveccüh ve sevgi seli bizleri de gerçekten mutlu ediyor” diye konuştu. Varol, “30 Martta yapılacak olan seçimler halkımıza ve Şehrimize hayırlar getirsin. Gündüzleri esnaf, akşamları da ev ziyaretleri ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hakikaten 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok büyük öneme sahip. Vatandaşımız eve giderken yiyecek bir ekmeği almakta zorluk çeker hale geldi. İnşallah bu seçim bir şölen havasında, barış içerisinde geçer. Seçim gününe kadar biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak çok çalışarak tüm vatandaşlarımızın elini sıkarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.