Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi tarafından düzenlenen ‘ Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz İftar proğramına katıldı.

İftar proğramına Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, İl Başkanı Ilhan Kaya ,Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve Il yönetıcılerinin yanı sıra sendika üyeleri ve aileleri katıldı.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol iftar proğramı öncesinde yaptığı konuşmasında;" Öncelikle mübarek ramazan ayında sizlerle iftar sofrasında buluşmak ve bu güzel akşamda birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Aynı zamanda ülkemizde ve İslam dünyasında da huzurlu bir ramazan geçirmeyi temenni ediyorum. Ayrıca, bu programda emeği olan herkese teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum.’ dedi.

Varol, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı...

Mecliste ülkücülerin çoğunlukta olmasının çok önemli olduğunun altını çizen Varol, “Benim olmam önemli değil. Ancak milliyetçi muhafazakâr yapı, en az 100 vekil ile güçlü bir mecliste temsil kabiliyetimiz olmalı. Bu ülkemizin de önünü açar. Bakınız şu anki en önemli konu, toplumda çok hızlı bir ayrışma var. Ben ülkücülere bu ülkenin çimentosu, harcı diyorum. Ayrıştırılan vatandaşı birleştirecek tek güçtür milliyetçi hareket. Geçmişte Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’te bu görevi yapmıştır, son zamanlarda bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi de bu görevi yapmıştır. Kamuoyundan bunu herkes takip etmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine evet diyerek ülkeni önünü açmıştır” dedi. 

Nevşehir'i karış karış gezerek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattığını ifade eden Varol, ziyaretlerimizde Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e korkunç bir sevgi ve saygı var. MHP sevgisinin önünde Devlet Bey’e bir sıcaklık duyuluyor. Devletin bakası için hiçbir makam mevki gözetmeksizin elini taşın altına koyması takdir topluyor. İnşallah yıkmadan, bozmadan, ayrışmadan ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde 24 Haziran seçimlerinde sizlerin destek ve dualarını bekliyorum.” diye konuştu.