MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Gökselş Taşçı,MHP Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu,MHP İl Başkan Vekili Eyyüp Öz ve beraberinde MHP heyeti ile Nevşehirspor Gençlik Kulübü Taraftarlar Dernek Başkanı Ahmet Yetişir ve dernek üyelerini lokallerinde ziyaret ederek, Belediye Başkanlığı ve Nevşehirspor GK için düşündüğü projelere ilişkin olarak da bilgiler verdi.


Başkan Adayı Varol Kapadokya nın merkezi Nevşehir'imizin bir profosyonel takımı olmayışı büyük bir eksiklik ve biz nasip olurda geldiğimizde Nevşehirsporu özlediğimiz yerlere getirmek için önce Profosyonel lig sözü verdi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Nevşehir spor taraftarları ile buluşmasında, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Nevşehir spora sürekli gelir getirmeyi amaçlayan, Nevşehir spora ve Nevşehir’deki sportif faaliyetlere yakışır, konaklama ve antrenman alanlarını da barındıran yeni stadyum kompleksi yapılacağını söyledi. Varol’un Nevşehir spor için hazırlamış olduğu böylesine büyük bir proje için taraftalar tarafından uzun süre alkışlanması dikkatlerden kaçmadı. MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’un konuşmasının ardından ise Nevşehir spor taraftar grubu Varol’a çeşitli sorular sordu.