Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına sanayi esnafını ziyaret ederek devam etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer 7 Haziran 201 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sanayi esnaflarını ziyaret ederek devam etti. MHP Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Mustafa Uğur burada sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinlerken yaşanılan sıkıntıların MHP ile sona ereceğini söylediler.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı açıklama ‘’Sanayi Esnaflarımızın Sıkıntılarının Çaresi MHP İktidarıdır’’ dedi. Varol, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnaflarımızın yanında olduğumuzu burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sanayi esnaflarımızın sıkıntıları aşırı derece de artmıştır. AKP hükümeti büyük esnafları daha da zenginleştirirken orta ve küçük ölçekli sanayi esnaflarımızı batma noktasına getirmiştir. Esnaflarımız borçlu. Ne yazık ki borçlu olmayan esnaflarımız bulunmuyor. Sanayi esnaflarımızın sıkıntılarının tek çaresi MHP iktidarıdır. Umut ediyorum ki 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimde sanayi esnafımız gerekeni yapacaktır’’ şeklinde konuştu.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı esnafları yarın da ziyarete devam edecekler.