NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, göreve seçilmeleri durumunda sosyal içerikli birçok projeyi de hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Bu projeler arasında “Hoş geldin Bebek” projesinin de yer alacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, özellikle dar ve orta gelirli ailelerin yeni çocukları olduğunda kara kara düşünmekten bu proje sayesinde kurtulacağına dikkat çekti.

Belediye başkanlığına seçilmeleri durumunda belediye bünyesinde kurulacak bir birimin ilimizde yeni doğan çocukları ve ailelerini takibe alacağını, dar ve orta gelirli ailelere destek anlamında bebeklerin bez, mama ve diğer benzeri ihtiyaçlarının belirli bir süre belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Bu ve benzeri projelerin belediye – halk ilişkilerini de kuvvetlendireceğine işaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Varol, “Sosyal belediyecilik adına yapacağımız projelerden sadece biri olan Hoş geldin bebek isimli projemizin belediyemize çok büyük bir külfet getirmeyeceğini düşünüyoruz. Bu sayede halkımızın dertleriyle dertlenen, onların sıkıntılarına çare olmaya gayret eden bir belediye oluşturmayı planlıyoruz” açıklamalarında bulundu.