NEVŞEHİR(MHA) Vatan Partisi Nevşehir İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, erken seçimde Nevşehir’den Milletvekili adayı gösterilen isimleri kamuoyuna tanıttı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Vatan Partisi İl Başkanı Atalay, “Sizlere 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinde, Vatan Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı olan arkadaşlarımızı kısaca tanıtmak istiyorum. Ancak 10 Ekim günü,Ankara'da Emek Barış ve Demokrasi Mitingi için toplanan Yurttaşlarımıza yapılan alçakça saldırı ve 105 yurttaşımızın yaşamını yitirmesi her konunun önüne geçmiş bulunmaktadır.Bu terör saldırısını lanetliyoruz. Halkımızın, ülkemizde olup-bitenlerin farkında olması ve Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları çok iyi kavraması gerekir. Bu terör saldırısından kimlerin yararı ve çıkarı bulunmaktadır?Saldırı kimin işine gelmektedir?. Can güvenliği neden sağlanamıyor ve gerekli- yeterli önlemler alınamıyor?. Saldırganları kimler besleyip -büyütüyor ve üzerimize saldırtıyor?. Vatanımızı savunmak için 24 Temmuzda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı PKKyı temizleme operasyonu kimlerin oyununu bozuyor?. PKK lılar için "Onlar bizim kara kuvvetlerimizdir" diyen ABD Emperyalistlerinin Ülkemizle ilgili hangi planları çöküyor?. Ülkemizin bölünmesi için tezgahlanan Açılım-saçılım Süreci tuzağının bozulması kimlerin bize olan hırsını pekiştiriyor?. Değerli Halkımız, sorular çok,sorular karmaşık cevaplar da öyle.Biz Vatan Partililer öncelikle "Birleşen Türkiye" diyoruz. "Halka dayanan güçlü Devlet",Yeniden Mustafa Kemal Atatürk'ün idealinde birleşmek istiyoruz. Ulusumuzun Başı sağ olsun, ölen yurttaşlarımıza Rahmet olsun.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarımız: Her üç Adayımız da Halkın içinden gelmiş Emekçi Kişiler. Ali Demirci: Öğretmen,Özel ilgi alanı Eğitim,emekçilerin,emeklilerin,memurların sorunları. Nuri Kartaloğlu; Çiftçi,Esnaf,Tarım,Özel ilgi alanı Çiftçilik,Hayvancılık,Esnaflıkla ilgili sorunlar. Elif Mürşil: Kadın İşçi emeklisi,özel ilgi alanı Kadın sorunları” açıklamalarında bulundu.