NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde ön seçimle Nevşehir’deki milletvekili adayları arasındaki sıralamayı belirleyen Vatan Partisinde seçim çalışmaları hız kazanıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay,

Nevşehir Milletvekili adayları Yıldız Yazıcı, Cahit Topuz ve Elif Murşil’in ilimizde seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Atalay, ““Bilgileriniz olduğu üzere Vatan Partisi 05 Nisan 2015 Pazar günü, Milletvekili adaylarını belirlemek üzere Türkiye genelinde ön seçimlerini yaparak, bütün adaylarını seçimle belirlemiştir. Bu kapsamda Nevşehir İlimizde de milletvekili adaylarımız belirlenmiştir. Şimdi bizler, üç değerli adayımız Yıldız Yazıcı, Cahit Topuz ve Elif Murşil, oluşturduğumuz program çerçevesinde seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Tanıtım - Propaganda çalışmalarımızda halkımıza vereceğimiz el broşürlerimiz hazırlanmıştır. Bu broşürlerde, Vatan Partisinin halkımıza verdiği sözler ana başlıklar olarak yer almaktadır. Bunlar: Vatanda birleşenlerin, Atatürk'te birleşenlerin partisi olarak Milli Hükümeti Kurma, Ülke yönetiminde Atatürk İlke ve Devrimlerini rehber alma(Altı ok'a bağlı olma), Üreten Türkiye'yi var etme ve üreticilerimizi (her alandaki üreticiyi)destekleme, Türkiye'yi borç batağından çıkarma, halkımızı - Türkiye'yi birleştirme, ayrımcılığı önleme, Komşularla barış - yurtta barışı sağlama, Başı Dik-Onurlu Türkiye,  Türkiye'yi Türkiye'den yönetme olarak özetlenmiştir” dedi.