Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler köyünde ki İlköğretim Okulunda iki hafta geçmesine rağmen daha henüz ders başı yapılmadığına ilişkin dün yayınladığımız haberin üzerine Şahinler köyünden yükselen bu feryada Nevşehir AK Parti Milletvekili sayın Ebubekir Gizligider yetişti.

 

FİB Haber merkezimize yapılan bu ihbarı değerlendiren ve Dün Şahinler köyünde okulları açılmasına rağmen 2 haftadır ders başı yapamayan yaklaşık 20 öğrencinin bu sıkıntılarını dile getirmemizden sonra Nevşehir AK Parti Milletvekili Sayın Ebubekir Gizligider derhal duruma el koyarak yaptığı girişimler sonrasında bugün Şahinler Köyü vatandaşlarımıza o merakla beklenilen müjdeli haberi verdi.

Kendisini arayarak konu hakkında bilgi aldığımız Nevşehir AK Parti Milletvekili Sayın Ebubekir Gizligider,Konuyu yakından takip ettiklerini ve Allah kısmet ederse büyük ihtimalle Pazartesi veya en geç Salı günü Şahinler köyümüz İlköğretim Okulunda Eğitim başlayacak ve hem Öğretmeniz hem de öğrencilerimiz ders başı yapacaktır mutlu haberini verdi.

Şahinler Köyü sakinleri ve iki haftadır eğitim göremeyen yaklaşık 20 öğrenci bu haber üzerine Nevşehir Milletvekili Sayın Gizligider e teşekkür ettiler.