2011 Yılında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den Nevşehir Milletvekili seçilen Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yine 4’lü olarak bilbordlarda boy göstermeye devam ediyor.

Önceleri siyah takım, beyaz gömlek ve renkli kravatlarla poz veren ve Nevşehir’e yeni yatırımların müjdesini veren 4’’lü havaların ısınmasıyla birlikte siyah takımı ve kravatı terk etti. Yerine siyah pantolon ve beyaz gömlek modası başlattı.

Kimi zaman bir projenin etrafından toplanan kare de görüntülenen 4’lü, son dönemde yapılan yatırımlar ve projeler dolayısıyla alınan ödüllerin etrafından kol kola bir şekilde görülüyor.

Vekillerin ve Başkan Ünver’in son baharlık fotoğraflarında dikkat çeken unsurlara bakıldığında, dörtlünün en uzun boylusunun Hasan Ünver, En kısa boylusunun Milletvekili Feralan, En kilolusunun ise Murat Göktürk olduğu görülüyor. Öte yandan Milletvekili Feralan’ın bıyık bırakmaya başladığı gözlerden kaçmıyor. Fotoğrafta dikkat çekenlerden birinin de uzun boyuna rağmen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in diğer üç Vekile oranla daha zayıf ve tığ gibi delikanlı görünümü oluyor.

Vekillerin ve Başkan Ünver’in yer aldığı kare de dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Milletvekili Feralan’ın gülümsemesini en rahat yansıtabilen isim olmasına karşın Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ya fotoğraf çekimi esnasında hazırlıksız yakalandığından ya da gülümsemesini tam olarak fotoğraf karesine yansıtamadığından ilginç bir gülümseme stilinin olması. Milletvekili Göktürk ve Gizligider’in ise gülümsemelerini dişlerini de göstererek değil yüz mimikleriyle gösteriyor olması da dikkat çekici.
Haber:Ali Çamur